Ajankohtaista


Vuoden 2019 vertaistapaamiset jatkuvat Lihastautiyhdistyksen toimitiloissa Itäinen Pitkäkatu 68. Aloitamme klo. 17.00 ja tila on varattu klo. 19.00 saakka. Päivä on joka kuukauden toinen Maanantai. Syksyn päivät ovat 9.9., 14.10., 11.11. ja 9.12.


Hei!

Ikääntyneiden testipäivä 4.10 klo 9.15-13, jossa yli 70-vuotiaiden on mahdollista päästä maksutta testaamaan fyysistä kuntoaan ammattilaisten ohjauksessa. Tapahtuma on positiivinen ja kannustava. Testauksen ohessa on mahdollista saada myös kotiharjoitteluopastusta, tietoa liikuntapalveluista, sekä ravitsemusneuvontaa. Liitteessä mainos.

Lisäksi muistutan teitä ulkoilutapahtumasta 26.9. Kansallinen Vie vanhus ulos-kampanja on käynnissä tänä vuonna ajalla 10.9.-10.10.2019. Ikäinstituutin kampanjalla edistetään niiden ikäihmisten ulkoilua, jotka tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti. Kampanjaan voi osallistua jokainen, joka halua tehdä hyvää. Viedäänhän kaikki iäkäs läheisemme tai naapurimme ulkoilemaan tuona aikana! Yhdistyksessänne tai tahollanne voitte kampanjan merkeissä tehdä oman tempauksenne iäkkäiden ulkoilun lisäämiseksi.

Kampanjaan liittyen Liikuntapalvelukeskus järjestää yhteistyössä Turun kaupungin Hyvinvointitoimialan ja Turun Seudun vanhustuki ry:n kanssa Ikääntyneiden ulkoilutapahtuman 26.9 klo 9.30-11.30 Kupittaan puistossa. Tulettehan mukaan ja ottakaa mukaan myös läheisenne, erityisesti ne, jotka tarvitsevat tukea ulkoilussa. Tapahtumassa on monenlaista ohjelmaa, tiedot tarkemmin liitteenä olevassa mainoksessa.


Liikunnan iloa viikkon


Sporttiterveisin Tuulia Viberg

Liikuntapalvelukeskus

050 554 6217


Hei!

Syyskauden ohjaustoiminta käynnistyy ensi viikolla, tiedot päivittyvät lähipäivinä osoitteeseen www.turku.fi/soveltavaliikunta. Ilmoittelen vielä erikseen, kun tiedot ovat päivittyneet. Liitteissä jo valmiiksi muutama herkkupala syksyn toiminnasta: kelkkajääkiekko, luistelua aikuisille ja kuntosalin ABC- kurssit.

Liikuntaneuvonta on henkilökohtainen palvelu heille, jotka kaipaavat ammattilaisen apua liikunnan aloittamisessa www.turku.fi/liikuntaneuvonta. Muistutus vielä Saattajakortista, jolla vammainen/ pitkäaikaissairas saa maksutta avustajan mukaan liikuntapaikoille ja kulttuurikohteisiin, lisätietoja www.turku.fi/saattajakortti

Houkuttelethan asiakkaasi, ystäväsi, yhdistyskumppanisi ym. liikkeelle!

Olen siirtynyt nyt syksyn ajaksi toisiin tehtäviin. Sijaisenani toimii Tuulia Viberg. Tuulian tavoittaa sähköpostitse tuulia.viberg@turku.fi sekä puhelimitse numerosta 050 554 6222.


Ystävällisin terveisin


Johanna Friman

Vs. Erityisasiantuntija

Turun kaupunki

Liikuntapalvelukeskus

Liikkumaan aktivointiosasto

Postiosoite: PL 4, 20101 Turku

Käyntiosoite: Blomberginaukio 4, 20720 Turku

+358 50554 6222


Hei

Soveltavan liikunnan seudullinen opas on jälleen päivitetty vastaamaan kauden 2018-2019 toimintatietoja. Opas löytyy tästä viestin liitteenä, lisäksi se päivitetään lähiaikoina osoitteeseen www.turku.fi/soveltavaliikunta. Oppaan tarkoituksena on auttaa yksittäistä kuntalaista, yhdistysten työntekijöitä sekä ammattilaista ym. löytämään sopivat liikuntaryhmät asiakkaille, joilla liikkumis- tai toimintakyvyn rajoitteet edellyttävät liikunnan soveltamista.


Johanna Friman

Liikuntapalveluvastaava

Turun kaupunki

Liikuntapalvelukeskus

Liikkumaan aktivointiosasto

Postiosoite: PL 4, 20101 Turku

Käyntiosoite: Blomberginaukio 4, 20720 Turku

+358 50554 6222


Sivun alkuun