Ajankohtaista


Vuoden 2019 vertaistapaamiset jatkuvat Lihastautiyhdistyksen toimitiloissa Itäinen Pitkäkatu 68. Aloitamme klo. 17.00 ja tila on varattu klo. 19.00 saakka. Päivä on joka kuukauden toinen Maanantai. Kevään päivät ovat 14.1., 11.2., 11.3., 8.4. ja 13.5. Syksyn päivät ovat 9.9., 14.10., 11.11. ja 9.12.


Hei taas kaikille!

Maaliskuu tekee tuloaan ja sen myötä myös Happy Housen uusi ohjelma. Tässä muutama poiminta tulevasta, joita ei ainakaan kannata ohittaa!

*Ti 5.3. Turun ammattikorkeakoulun vaihto-opiskelijat tulevat pitämään levyraatia. Tervetuloa kuuntelemaan ja arvioimaan hittejä ulkomailta!

*To 7.3. vietetään Elokuvapäivää, jolloin koko kaupunki muuttuu yhdeksi suureksi elokuvateatteriksi. Myös Happy House osallistuu päivään näyttämällä elokuvan Bucket List – Nyt tai ei koskaan klo 15 (kesto 1h37min). Päivän aikana myös muuta elokuvateemaista ohjelmaan. Maksuton tapahtuma.

Facebook-tapahtuman löydät täältä: https://www.facebook.com/events/567262250459546/

*Pe 8.3. on omistettu hemmottelulle! Iltapäivällä klo 14-15.30 vietämme Naisten päivän hemmotteluiltapäivää. Iltapäivän aikana rentoutuu niin mieli kuin ruumiskin. Ennakkoilmoittautuminen 6.3. mennessä info@happyhouseturku.fi tai p. 040 7266 003.

Facebook-tapahtuman löydät täältä: https://www.facebook.com/events/1669723833334381/

*To 14.3. alkaa Torstain taidetuokioiden sarja. Taidetuokiot pitää sosionomi-opiskelija osana harjoitteluaan. Taidetuokioita on kuutena peräkkäisenä torstaina klo 16-18. Tuokioihin ei ole ennakkoilmoittautumista ja tuokioiden aiheet vaihtelevat. Ensimmäisen kerran aiheena on musiikkimaalaus.

*Pe 15.3. jatkuu Aikuisten musajamit. Jameissa kokeillaan erilaisia soittimia rennossa ilmapiirissä. Ohjaajana Tanja Rantapere. Ilmoittautumiset info@happyhouseturku.fi tai p. 040 7266 003.

*Ma 18.3. Vaikuttajien aamukahvitreffeillä vieraana tällä kertaa Turun kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja eduskuntavaaliehdokas Lauri Kattelus (Kok.) Tervetuloa kuulemaan ja kysymään!

*Ma 25.3. Dikareen vempainkatu esittäytyy klo 13. Vempaintuki on Auralan setlementin tarjoama palvelu. Vempaintuki on tiettynä aikana, tietyssä paikassa oleva neuvontapiste, jonne voi tulla kysymään tietokoneiden, tablettien ja puhelimien arkikäytöstä.

Näiden lisäksi parittomien viikkojen perjantaisin on tarjolla Turun kaupungin tarjoamaa liikuntaneuvontaa. Liikuntaneuvonnassa asiakas varaa itselleen henkilökohtaisen neuvonta-ajan. Lisätietoa liikuntaneuvonnasta täältä: http://www.turku.fi/kulttuuri-ja-liikunta/liikunta/harrastamaan/liikuntaneuvonta

Mukavaa kevään odotusta ja nähdään Happy Housessa!


Terveisin

Veera Antikainen

Yhteisökoordinaattori


@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Happy House

Ursininkatu 11

20100 Turku

02-2518 421

info@happyhouseturku.fi

www.happyhouseturku.fi

www.facebook.com/HappyHouse.Turku

@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Hei!

Aloitamme huomenna Myllyssä kauppakeskuskävelyiden sarjan.

Kokoonnumme viitenä tiistaina (26.2.- 26.3.) klo 12 alkaen kävelyn ja keveiden taukojumppien merkeissä Myllyssä. Tuokio kestää tunnin, ja reitti on suunniteltu niin, ettei apuvälineen käyttö ole esteenä osallistumiselle.

Ihanaa alkanutta viikkoa!


Terveisin,

Anne Suominen

liikuntasuunnittelija

Liikunta- ja nuorisopalvelut

Raision kaupunki

puh. 044 797 1389

Eeronkuja 2, NuoLi-palvelupiste, Kirjastotalo

www.raisio.fi/liikunta


Hei!

Tiedoksi teille taas kuulumisia soveltavan- ja ikääntyneiden liikunnan ajankohtaisista asioista.

* Soveltavan liikunnan Tärskyt on messutyyppinen tapahtuma, jossa asiakkaat pääsevät kokeilemaan erilaisia liikuntalajeja sovelletusti. Tule tutustumaan ja kokeilemaan esim. yleisurheilua, judoa, maalipalloa, tanssia tai golfia, tarjolla on myös paljon muuta. Tapahtuma on tarkoitettu kaiken ikäisille, osallistuminen on maksutonta ja se järjestetään Kupittaan urheiluhallissa 9.5. klo 14-17. Lisätietoa liitteessä.

* Turku on mukana kolmivuotisessa Voimaa Vanhuuteen mentorointiohjelmassa, jossa kehitetään iäkkäiden terveysliikuntaa. Kutsumme kaikki aiheesta kiinnostuneet kuulemaan ikääntyneiden terveysliikunnan kehittämisohjelmasta Ruusukorttelin hyvinvointikeskukseen 16.4. klo 14. Liitteessä lisätietoa.

* Ulkoilu kuuluu hyvään elämään ja ylläpitää iäkkään toimintakykyä. Jotta mahdollisimman moni ikääntynyt pääsisi ulkoilemaan säännöllisesti tarvitsemme lisää osaavia vapaaehtoisia mukaan toimintaan. Tarjoammekin nyt maksutonta koulutusta ulkoiluystävä-toiminnasta kiinnostuneille henkilöille. Turun kaupungin liikuntapalvelut ja Turun Seudun Vanhustuki ry järjestävät 24.4 yhteistyössä koulutuksen jolla pyritään lisäämään aihealueen osaamista ja tavoittamaan toimintaan mukaan uusia vapaaehtoisia. Jaattehan tätä tärkeää tietoa omissa verkostoissanne, koulutukseen mukaan voimme ottaa 40 ilmoittautunutta. (Ilmoittautuminen 18.4 mennessä) Katso mainos liitteessä, jossa tarkemmat tiedot!


Kevättä ja ulkoilukelejä odotellen ja yhteistyöterveisin;


Saija Kultala ja Johanna Friman

Turun kaupunki

Liikuntapalvelukeskus


Hei!

Turku Curling Arenalla on kaksi vakiovuoroa viikossa soveltavan liikunnan pelaajille. Vuorot ovat sunnuntaisin klo 14.15-16.15 ja tiistaisin klo 16.15-18.15. Jos jollain ei ole suunnitelmia niin su 14.10 voi jo heittää ensimmäiset kivet. Su 4.11 ja 11.11 ei ole vuoroja. Eikä ti 20.11

Ensimmäinen kerta on maksuton. Voitte kokeilla sopiiko laji teille. Jos pelailu kiinnostaa enemmän niin jatkossa vuoron hinta on 5€/pelaaja. Avustajille maksuton.

Innokkaimmat pelaajat voivat kauden aikana osallistua Turun Curlingliigan PT Mixed joukkueen peleihin. Pelit ovat yleensä keskiviikkoisin klo 17.30-19.30. Joukkueeseen mahtuu aina neljä pelajaa kerrallaan, käytännössä soveltavan liikunnan pelaajat heittävät (ja huolehtivat taktiikasta), ja 1-2 seuran pelaajaa on harjaamassa. Pelit ei maksa mitään, valitaan niihin kristillisesti aktiivisimmat kävijät. Ihan kaikkia pelejä ei voiteta mutta tarkoituksena on osaltaan integroitua muuhun curlingporukkaan.

Jos haluatte yhdistyksellenne oman esittelyn niin meillä on hallissa vapaita aikoja perjantaisin ja lauantaisin. Voidaan laittaa hinnaksi 5€/osallistuja. Laittakaa vaikka sähköpostilla viestiä jos teitä kiinnostaa.

Curlinghalli sijaitsee Impivaaran jäähallin takana/vieressä. Tarkka osoite on Kurrapolku 2.

Pahoittelut ettei olla aikaisemmin saatu toimintaa käyntiin. Meillä on valitettavasti toimijoita todella vähän, ja monta rautaa tulessa.

Tervetuloa!


Lisätietoja

Mika Äikiä

050 355 8955

copperhillcc@gmail.com


Hei!

Keväällä Kupittaan urheiluhalli täyttyy monipuolisesta liikuntatarjonnasta kun Soveltavan liikunnan Tärskyt lajeineen ja toimijoineen tarjoavat mahdollisuus erilaisten sovellettujen lajien kokeilemiselle.

Messutyyppisesti toteutettavassa tapahtumassa voi 9.5. klo 14-17 tutustua ja kokeilla esim. jalkapalloa, suunnistusta, keilailua, voimistelua ja tanssia, salibandyä, koripalloa, judoa ym. Kaikilla lajipisteillä toimintaa sovelletaan asiakkaiden toimintakyky huomioiden. Tilaisuus on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Buffetista voi liikkumisen ohessa hakea virvokkeita ja pientä syötävää.

Lisätietoa liitteessä, välitäthän tietoa eteenpäin ja seuraa tapahtumapäivityksiä facebookissa https://www.facebook.com/events/240925706827530/


Ystävällisin terveisin


Johanna Friman

Liikuntapalveluvastaava

Turun kaupunki

Liikuntapalvelukeskus

Liikkumaan aktivointiosasto

Postiosoite: PL 4, 20101 Turku

Käyntiosoite: Blomberginaukio 4, 20720 Turku

+358 50554 6222


Hei

Soveltavan liikunnan seudullinen opas on jälleen päivitetty vastaamaan kauden 2018-2019 toimintatietoja. Opas löytyy tästä viestin liitteenä, lisäksi se päivitetään lähiaikoina osoitteeseen www.turku.fi/soveltavaliikunta. Oppaan tarkoituksena on auttaa yksittäistä kuntalaista, yhdistysten työntekijöitä sekä ammattilaista ym. löytämään sopivat liikuntaryhmät asiakkaille, joilla liikkumis- tai toimintakyvyn rajoitteet edellyttävät liikunnan soveltamista.


Johanna Friman

Liikuntapalveluvastaava

Turun kaupunki

Liikuntapalvelukeskus

Liikkumaan aktivointiosasto

Postiosoite: PL 4, 20101 Turku

Käyntiosoite: Blomberginaukio 4, 20720 Turku

+358 50554 6222


Hyvää alkanutta vuotta 2018 kaikille!

Uusi vuosi tuo uusia tuulia Kunnonkotiinkin. Koko Ruiskadun toiminta henkilöstöineen ja opiskelijoineen muuttaa toukokuussa 2018 UUSIIN TILOIHIN Turun Kupittaan kampukselle. NÄIN MYÖS KUNNONKOTI SIIRTYY UUTEEN PAIKKAAN.

KUNNONKODIN UUSI OSOITE 1.9.2018 alkaen on Joukahaisenkatu 3, ICT city, A siipi 2krs.

Vierailuaikoja voi entiseen malliin varata aina 30.4 asti. (puh. 040 3550 523 tai kunnonkoti@turkuamk.fi.) Suosittelemmekin, että varaat ajan hyvissä ajoin, koska touko-elokuun ajanvarausmahdollisuuksien puuttuessa, tammi-huhtikuu voi olla ruuhkainen.

Kevään ajankohtaisista asioista tiedotamme mm. Facebookissa. Pääset Facebook sivustolle kotisivujemme kautta, kunnonkoti.turkuamk.fi. Käythän tykkäämässä ja katsomassa aika ajoin tiedotuksiamme.


T: Kunnonkodin väki


Kirsi Karlsson

lehtori

TtM, Ft.

Turun ammattikorkeakoulu

Toimiva arki ja saavutettava ympäristö tutkimusryhmävastaava

Kunnonkoti

Ruiskatu 8, 20720 Turku

kirsi.karlsson@turkuamk.fi

Puh. 040 3550 523


Sivun alkuun